Quesadillas z czarnej fasoli i kukurydzy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj Quesadillas z czarnej fasoli i kukurydzy. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 14g białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 354 kalorie. Ten wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 73 grosze za porcję. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Mieszanka serów monterey jack, oliwa z oliwek, kukurydza z kernel i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby wykorzystać salsę można śledzić to danie główne z Deserowa Salsa Truskawkowa jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 40%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Quesadillas z czarnej fasoli i kukurydzy, Kukurydza i czarna fasola Quesadillas, oraz Kukurydza i czarna fasola Quesadillas.
Instrukcje
Rozgrzać olej w dużym rondlu na średnim ogniu. Mieszać w cebuli, i gotować, aż zmięknie, o 2 protokół. Wmieszać fasolę i kukurydzę, następnie dodać cukier, salsę i płatki pieprzu; dobrze wymieszać. Gotować do ogrzania przez, o 3 protokół.
Roztopić 2 łyżeczki masła na dużej patelni na średnim ogniu.
Umieść tortillę na patelni, posypać równomiernie serem, a następnie top z niektórych mieszanki fasoli.
Na wierzchu umieścić kolejną tortillę, gotować na złoty kolor, następnie odwrócić i ugotować z drugiej strony. W razie potrzeby rozpuść więcej masła i powtórz z pozostałymi tortillami i nadzieniem.