Quesadillas Wołowe Z Rukolą I Sałatką Kukurydzianą
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj QUESADILLAS z wołowiną z rukolą i sałatką kukurydzianą. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 32G białka, 41 g tłuszczu, oraz w sumie 646 kalorii. Na $1.95 za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 98 osób było zadowolonych, że spróbowało tego przepisu. Jest to raczej niedrogi przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Mieszanka oleju canolan, pieprz cayenne, mielona wołowina i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z limonki, można śledzić to danie główne z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Z łyżeczką wynik 84%, to danie jest niesamowite. Podobne przepisy to Sałatka z kukurydzy i rukoli, Sałatka kukurydziano-pomidorowa z krewetkami i rukolą, oraz Sałatka z gorącej wołowiny i zwiędłej rukoli.
Polecane wino: Pinot Noir, Riesling, Sparkling Rose
Pinot Noir, Riesling i musujące różowe są doskonałym wyborem dla Meksyku. Kwaśne białe wina, takie jak riesling lub czerwone o niskiej zawartości taniny, takie jak pinot noir, mogą dobrze współpracować z daniami Meksykańskimi. Sparkling rosé to również bezpieczne połączenie. Sandhi Sanford i Benedict Pinot Noir z 4.7 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 65 dolarów za butelkę.