Quebecois Maple Cream Pie
Quebecois Klon krem ciasto może być tylko deser szukasz. Na 3,73 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 1379 kalorii, 17g białka, oraz 86 g tłuszczu każdy. 30 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, żółtka jaj, ciężką śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 20 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 66%. Ten wynik jest całkiem niezły. Podobne przepisy to Ciasto z truskawkami i śmietaną, Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną, oraz Szarlotka Smażone Ciasto Lodowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 300 stopni F (150 stopni C).
Na dużej, płytkiej patelni do pieczenia wyłożonej folią w przypadku zagotowania umieścić ciasto na talerzu.
Doprowadzić syrop klonowy do wrzenia w ciężkim rondlu na średnim ogniu i gotować przez 5 do 7 minut, aby zmniejszyć syrop o około jedną czwartą. Wymieszać śmietanę, doprowadzić mieszaninę do gotowanego na wolnym ogniu, a następnie zdjąć z ognia.
Żółtka i jajko ubić razem w dużej misce. Bardzo stopniowo dodawać mieszaninę śmietany do jaj, około 1/4 szklanki na raz, stale ubijając. Wymieszać z solą, ekstraktem z wanilii i octem.
Wlać ciasto do przygotowanej skorupy ciasta.
Piec, aż ciasto jest głównie zestaw, ale jiggles lekko po przeniesieniu, o 1 godzinę.