Półmisek sałatkowy z wołowiną i buraczkami
Półmisek sałatkowy z wołowiną i buraczkami może być tylko bezglutenowe i pierwotne przepis, którego szukałeś. Jedna porcja zawiera 401 kalorii, 28g białka, oraz 24g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 3,36 zł za porcję, ten przepis okładki 23% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz sezonową sałatę, stek z polędwicy g 10oz, śmietanę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 20 minut. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez BBC Good Food. Ogólnie ten przepis zarabia spoonacular wynik 79%. Spróbuj Wild Rice, Baby Beetroot & Beef Kofta Salad (ft. Love Beets Baby Beetroot), Pieczeń wołowa na zimno z sałatką z buraków i kremem chrzanowym, oraz Rissole Wołowe I Sałatka Z Buraków (21 Dzień Diety: 11 Dzień) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Sałatę rozerwać na kawałki, ułożyć na półmisku i rozsypać na burakach i rzodkiewkach.
Steki posmarować olejem, a następnie doprawić. Cebulę wrzucić do oleju.
Rozgrzać patelnię, następnie gotować steki przez 2-3 minuty z każdej strony, zdjąć i przykryć folią, aby odpocząć. Cebulę ugotować, aż zmięknie.3 cienko pokroić steki i ułożyć na liściach z cebulą i kaparami. Przykryć octem i pozostałym olejem, doprawić, a następnie skropić śmietaną.
Polecane wino: Chardonnay, Gruener Veltliner, Sauvignon Blanc
Chardonnay, Gruener Veltliner i Sauvignon Blanc to moje najlepsze propozycje do sałatek. Sauvignon Blanc i Gruner Veltliner mają nuty herby, które uzupełniają sałatki wystarczającą ilością kwasu, aby pasowały do tartych winegret, podczas gdy Chardonnay może być dobrym wyborem do kremowych sosów sałatkowych. Jedno wino, którego możesz spróbować to Lapis Luna Chardonnay. Ma 4,7 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 13 dolarów.
Lapis Luna Chardonnay
Skórka pomarańczowa, dojrzały ananas, tosty i wanilia na nosie. Pełnowartościowe, świeże i żywe, z bujną białą brzoskwinią i dojrzałymi smakami jabłek, które prowadzą do pikantnego wykończenia z masłem.