Półmisek Rybno-warzywny z serowym sosem czosnkowo-kolendrowym

Półmisek Rybno-warzywny z serowym sosem czosnkowo-kolendrowym
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać ryby & półmisek warzyw z serowym sosem czosnkowo-Cilantro spróbować. Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 481 kalorii, 31g białka, oraz 8G tłuszczu każdy. Na 2,15 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz kolendrę, mleko, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pescatariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 67%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dip czosnkowy pieczony z talerzem warzyw, Półmisek Warzyw Gotowanych Na Parze Z Sosem Cytrynowo-Czosnkowym, oraz Półmisek ryb wędzonych z sosem musztardowo-kaparowym i sałatką z kopru włoskiego i ogórka.

Instrukcje

1
Połączyć VELVEETA, mleko i czosnek w rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
2
Gotować na małym ogniu, aż VELVEETA całkowicie się stopi i mieszaninę dobrze wymieszać, często mieszając. Wymieszać z kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco1 1/2 Uncji 100% Tequili Blanco
Ser VelveetaSer Velveeta
3
Łyżka na ryby i warzywa.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)1 Cały Pieczony Kurczak Kupiony W Sklepie (około 2 Funtów)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Thrive Pinot Grigio z 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 15 dolarów za butelkę.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Magazyn