Półmisek Chleba Bunny Crudité
Jeśli 9,76 zł za porcję spada w Twoim budżecie, półmisek Crudité chleba Bunny może być wybitny bezmleczne przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 1. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 119g białka, 132g tłuszczu, oraz w sumie 3770 kalorii. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Udaj się do sklepu i odebrać dip, warzywa, aby zorganizować o chleb, bochenki chleba ciasta, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 52%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Półmisek Crudité z sosem Tzatziki, Półmisek Crudité z pieczonym czosnkiem Aioli, oraz Wielkanocny Chleb Zajączek dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 350° F.
Użyj jednej z kulek ciasta, aby uformować ciało i głowę królika. Zrób jeden kawałek większy i lekko owalny dla ciała i jeden okrągły dla głowy.
Umieścić na natłuszczonej patelni do pieczenia.
Podziel drugą piłkę na pół. Użyj jednej połowy, aby utworzyć kulki, aby uformować dłonie, stopy, policzki i nos. Użyj drugiej połowy, aby zrobić dwoje uszu.
Aby uszy po prostu podzielić ciasto na dwie części i lekko zwinąć je w ręce, tworząc rurkę. Uformuj je i wciśnij w głowę, aby nadać wygląd miękkich uszu.
Posmaruj całe ciasto jajkiem.
Dodać rodzynki jak oczy i umieścić pokrojone migdały do ciasta na twarzy, aby wyglądać jak zęby.
Pozostawić ciasto do wyrośnięcia na około 20 minut przed pieczeniem.
Piec 30 do 35 minut, lub aż chleb będzie złoty kolor.
Wyjąć z piekarnika; ostudzić.
Chleb ułożyć na półmisku wyłożonym sałatą.
Pokrój miskę w brzuchu króliczka i dodaj trochę Dipu. Udekoruj boki chleba z różnymi pokrojonymi warzywami, takimi jak marchew, seler, pomidory i ogórki.