Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche)

Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche). Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 725 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieczarkami, czosnek, pietruszka liści i parmigiano-reggiano, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jajka z dzikimi grzybami i Creme Fraiche, Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, oraz Ciasto z brzoskwiniami i Crème Fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść suszone porcinis w misce i przykryj wrzącą wodą. Przykryć folią i pozostawić do namoczenia przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
2
Grzyby dobrze odsączyć, zachowując cały moczony płyn i z grubsza posiekać porcinis.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Rozgrzej brojlery na wysokim poziomie. W dużej misce, wrzucić porcinis, pieczarki, tymianek, czosnek, oliwa z oliwek, i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)Dla Pikantności (papryki Poblano Różnią Się Ostrością)
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
4
Przenieść do pieca dowód prosto jednostronny 12-calowy sautée patelni i broil 3 cale poniżej źródła ciepła, podrzucając co kilka minut, aż grzyby są złotobrązowe, o 15 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
5
W międzyczasie przynieś duży garnek osolonej wody do toczącego się wrzenia. Gdy grzyby są pieczone, wlać zarezerwowany płyn grzybowy i crème fraîche i zeskrobać kawałki grzybów z dna patelni. Utrzymuj ciepło na małym ogniu. Gotować świeże tagliatelle aż al dente (około 2 minut, lub zgodnie z instrukcją opakowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
TagliatelleTagliatelle
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
Słonina WieprzowaSłonina Wieprzowa
6
Odcedzić makaron, rezerwując 2 szklanki płynu do gotowania. Wrzucić tagliatelle z sosem grzybowym, dodając wodę z makaronu w razie potrzeby zwilżyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem i natychmiast podawać, posypane natką pietruszki i parmigiano-reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryczki Peperoncini Do DekoracjiPapryczki Peperoncini Do Dekoracji
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
TagliatelleTagliatelle
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Podroby I Kość Szyjna Z IndykaPodroby I Kość Szyjna Z Indyka
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn