Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche)

Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na dania główne, więc spróbuj Pâtes aux Cêpes (Tagliatelle z borowikami i Crème Fraîche). Na 3,77 zł za porcję, ten przepis okładki 22% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 18g białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 586 kalorii. Ten przepis służy 4. Ten przepis jest lubiany przez 725 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz pieczarkami, czosnek, pietruszka liści i parmigiano-reggiano, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Aby zużyć creme fraiche można śledzić to danie główne z Ciasto Brzoskwiniowo-Kremowe Fraiche jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 97%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Jajka z dzikimi grzybami i Creme Fraiche, Granny Smith jabłka i imbir budyń chlebowy z wanilią Creme Anglaise i Creme Fraiche bitą śmietaną, oraz Ciasto z brzoskwiniami i Crème Fraîche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Umieść suszone porcinis w misce i przykryj wrzącą wodą. Przykryć folią i pozostawić do namoczenia przez 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
2
Grzyby dobrze odsączyć, zachowując cały moczony płyn i z grubsza posiekać porcinis.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
3
Rozgrzej brojlery na wysokim poziomie. W dużej misce, wrzucić porcinis, pieczarki, tymianek, czosnek, oliwa z oliwek, i sól i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane1 łyżka świeżego Tymianku, 4 Gałązki, Drobno Posiekane
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
Filiżanka Cienko Pokrojonego Sera W SznurkuFiliżanka Cienko Pokrojonego Sera W Sznurku
Posiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego RodzajuPosiekane Krążki Papryczki Bananowej Lub Posiekane Ostre Papryczki Dowolnego Rodzaju
2 Szklanki Ząbków Czosnku2 Szklanki Ząbków Czosnku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)2 łyżki Plus 1 łyżeczka Octu Ryżowego (nieprzyprawionego)
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
4
Przenieść do pieca dowód prosto jednostronny 12-calowy sautée patelni i broil 3 cale poniżej źródła ciepła, podrzucając co kilka minut, aż grzyby są złotobrązowe, o 15 minut łącznie.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością AzjatyckąKandyzowany Imbir, Siekany Czy Starty? W Dziale Z żywnością Azjatycką
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
5
W międzyczasie przynieś duży garnek osolonej wody do toczącego się wrzenia. Gdy grzyby są pieczone, wlać zarezerwowany płyn grzybowy i crème fraîche i zeskrobać kawałki grzybów z dna patelni. Utrzymuj ciepło na małym ogniu. Gotować świeże tagliatelle aż al dente (około 2 minut, lub zgodnie z instrukcją opakowania).
Składniki, których będziesz potrzebować
Creme FraicheCreme Fraiche
TagliatelleTagliatelle
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
KRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, PodzielonyKRAFT® Ser Potrójnie Tarty Cheddar Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielony
Świeże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do DekoracjiŚwieże Gałązki Pietruszki, Pokrojone W Cienkie Plasterki, Do Dekoracji
6
Odcedzić makaron, rezerwując 2 szklanki płynu do gotowania. Wrzucić tagliatelle z sosem grzybowym, dodając wodę z makaronu w razie potrzeby zwilżyć. Doprawić do smaku solą i pieprzem i natychmiast podawać, posypane natką pietruszki i parmigiano-reggiano.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie1 Szklanka łuskanego Groszku, Opcjonalnie
1 Pasek Skórki Z Cytryny1 Pasek Skórki Z Cytryny
TagliatelleTagliatelle
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych8 Plastrów Salami Genueńskiej, Posiekanych
1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe1 Funt świeżego Mafaldi, Jeśli To Możliwe
Propozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Ugotowanym Makaronem
Propozycja Podania: Podawać Z MakaronemPropozycja Podania: Podawać Z Makaronem
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn