Pyszny Omlet Wegetariański

Pyszny Omlet Wegetariański
Pyszny omlet Wegetariański może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 377 kalorii, 20g białka, oraz 28g tłuszczu. Ten przepis służy 2. Na 1,34 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Udaj się do sklepu i odbierz sól, paprykę, mleko i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć sól można śledzić to danie główne z Przepis Na Jabłko jako deser. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 43%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pyszny Omlet Wegetariański, Yummy Mummy with Veggie Dip, oraz Yummy Autumn Veggie Quiche dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozpuścić jedną łyżkę masła na średniej patelni na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Umieścić cebulę i paprykę wewnątrz patelni. Gotować przez 4 do 5 minut mieszając od czasu do czasu, aż warzywa będą po prostu miękkie.
Składniki, których będziesz potrzebować
PaprykaPapryka
WarzywaWarzywa
CebulaCebula
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
3
Podczas gotowania warzyw ubić jajka z mlekiem, 1/2 łyżeczki soli i pieprzu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
WarzywaWarzywa
JajkoJajko
MlekoMleko
4
Ser pokroić w drobną miseczkę i odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
5
Wyjąć warzywa z ognia, przenieść je do innej miski i posypać pozostałe 1/4 łyżeczki soli na nich.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę1 Mały Bakłażan (ok. 0,5 Kg), Obrany I Pokrojony W Kostkę
6
Roztopić Pozostałe 1 łyżka masła (na patelni tylko używane do gotowania warzyw) na średnim ogniu. Płaszcz patelni z masłem. Gdy masło jest bąbelkowe dodać mieszaninę jaj i gotować jajko przez 2 minuty lub aż jajka zaczną się ustawiać na dnie patelni. Delikatnie unieś krawędzie omletu łopatką, aby niegotowana część jajek popłynęła w kierunku krawędzi i ugotuj. Kontynuuj gotowanie przez 2 do 3 minut lub aż środek omletu zacznie wyglądać na suchy.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
MasłoMasło
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
SzpatułkaSzpatułka
7
Posypać serem omlet i łyżką mieszankę warzywną do środka omletu. Za pomocą szpatułki delikatnie złóż jedną krawędź omletu nad warzywami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
SzpatułkaSzpatułka
8
Niech omlet gotować przez kolejne dwie minuty lub aż ser topi się do pożądanej konsystencji. Przesuń omlet z patelni i na talerz.
Składniki, których będziesz potrzebować
SerSer
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
9
Przeciąć na pół i podawać.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje2
Ocena Zdrowia8
Magazyn