Pyszne Cytrynowe Hamburgery Z Łososiem
Przepis pyszne cytrynowe hamburgery łososia może zaspokoić Amerykański głód w okolicy 20 minut. Na 1,54 zł za porcję, ten przepis okładki 19% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To danie główne ma 179 kalorii, 20g białka, oraz 9g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Mieszanka łososia, sok z cytryny, olej roślinny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć sok z cytryny można śledzić to danie główne z Ciasteczka cytrynowe z lukrem cytrynowym Ogólnie ten przepis zarabia solidna łyżeczka wynik 56%. Podobne przepisy to Pyszne Cytrynowe Hamburgery Z Łososiem, Hamburgery z łososia w sosie z koperkiem cytrynowym, oraz Hamburgery z łososia w sosie z koperkiem cytrynowym.
Instrukcje
W średniej misce wymieszać łososia, jajka, pietruszkę, cebulę, bułkę tartą, 2 łyżki soku z cytryny, 1/2 łyżeczki bazylii i płatki czerwonej papryki. Formować na 6 mocno zapakowanych placków, o grubości około 1/2 cala.
Rozgrzać olej na dużej patelni na średnim ogniu. Gdy olej jest gorący, dodać paszteciki, i gotować przez 4 minut na stronie, lub aż ładnie rumiane.
W małej misce wymieszać majonez, 1 łyżkę soku z cytryny i szczyptę bazylii. Użyj jako sos do pasztecików.
Polecane wino: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc
Łosoś w menu? Spróbuj sparować z Chardonnay, Pinot Noir i Sauvignon Blanc. Aby zdecydować się na biały lub czerwony, należy wziąć pod uwagę przyprawy i sosy. Chardonnay jest świetnym przyjacielem maślanych, kremowych potraw, a sauvignon blanc może uzupełniać Dania ziołowe lub cytrusowe. Lekka czerwień o niskiej zawartości taniny, taka jak pinot noir, świetnie komponuje się z pieczonym lub grillowanym łososiem. Santan EMA Reserve Chardonnay z 4.3 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 14 dolarów za butelkę.
![Santa Ema Reserve Chardonnay]()
Santa Ema Reserve Chardonnay
Santa Ema Chardonnay Reserva to jasne złoto-żółte wino, które pochodzi z Doliny Leyda. Pojawia się bukiet dojrzałych owoców tropikalnych, takich jak banany i marakui wraz z nutami miodu i wanilii. W ustach jest to wino o dobrej równowadze i przyjemnej kwasowości.Idealny do tłustych ryb i sosów, owoców morza i grillowanych krabów. Idealny również do białego mięsa i dojrzałych serów.