Need a deser bezmleczny? Pyszne ciasteczka czekoladowe mogą być doskonałym przepisem, aby spróbować. Ten przepis służy 36 i kosztuje 23 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 186 kalorii, 2G białka, oraz 9g tłuszczu. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Mieszanka sody oczyszczonej, półsłodkie czekoladowe chipsy jumbo, płatki ryżowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 10%, to danie nie jest tak niesamowite. Podobne przepisy to Pełnoziarniste Czekoladowe Ciasteczka Orzechowe {Moje Ulubione Ciasteczka Czekoladowe}, Yummy No Bake Chocolate Peanut Butter and Oatmeal Cookies!, oraz ciasteczka czekoladowe bez jajek / miękkie ciasteczka czekoladowe.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Prześcieradła do ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
2
W dużej misce, śmietany razem skrócenie, cukier biały, brązowy cukier i miód, aż będzie gładka. Ubić jajka po kolei, następnie wymieszać z wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy Cukier
Cukier Granulowany
Skracanie
Wanilia
Krem
Miód
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
3
Połączyć mąkę, sodę oczyszczoną i sól; wymieszać z kremową mieszaniną. Za pomocą drewnianej łyżki wymieszać owies, płatki zbożowe, jumbo Chocolate chips i milk chocolate chips. Upuść, układając łyżeczki do herbaty na przygotowane arkusze ciastek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe Chipsy
Soda Oczyszczona
Zboża
Pliki Cookie
Mąka Uniwersalna
Owies Zwyczajny
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
łyżka Drewniana
4
Piec przez 8 do 10 minut w nagrzanym piekarniku, na złoty kolor. Pozostaw ciasteczka do ostygnięcia na blasze do pieczenia przez 5 minut przed wyjęciem do stojaka drucianego do całkowitego ostygnięcia.