Puszyste Ciasto Pępkowe I
Need a deser bezmleczny? Fuzzy pępek ciasto mogę być doskonały przepis, aby spróbować. Ten przepis sprawia, że 10 porcji z 644 kalorie, 5G białka, oraz 25 g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz pekany, jajka, cukier i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 22%, to danie nie jest tak wybitny. Podobne przepisy to Puszyste Ciasto Pępkowe I, Puszyste Ciasto Pępkowe, oraz Fuzzy Navel Smoothie.
Instrukcje
W szklanym pojemniku połącz brzoskwinie, sznapsa, cukier i sok pomarańczowy. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 24 godziny.
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10 calowy patelnia Bundt.
Odcedzić brzoskwinie i zarezerwować płyn. Posiekaj brzoskwinie.
W dużej misce, mix ciasto, pudding mix, jajka, olej i 1/2 szklanki płynu z brzoskwiń.
Dobrze wymieszać. Wymieszaj 1 szklankę posiekanych brzoskwiń i 1 szklankę posiekanych orzechów pekan.
Dobrze wymieszać i wlać do 10 calowej patelni Bundt.
Piec w temperaturze 350 stopni F (175 stopni C) przez 50 do 60 minut, lub aż wykałaczka włożona do ciasta wyjdzie czysta. Schłodzić na patelni przez 10 minut, następnie przełożyć na stojak z drutu i całkowicie ostudzić.
W małej misce połącz 1/4 szklanki płynu z brzoskwiń z 1 1/2 szklanki cukru cukierniczego.
Dobrze wymieszać i skropić ciasto.