Purple Pesto Soup
Purple Pesto zupa może być dobry przepis, aby rozwinąć swoje pole receptury zupy. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 112 kalorii, 6G białka, oraz 3G tłuszczu każdy. Na $1.5 za porcję, ten przepis okładki 15% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Mieszanka fioletowych liści bazylii, masło nerkowca, ogromne fasoli Północnej i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak przepyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 40 minut. Jest dostarczany przez blog.fatfreevegan.com. z łyżką wynik 88%, to danie jest świetne. Spróbuj Makaron Pesto Z Fioletowego Grochu Z Gotowanym Jajkiem Przepiórczym, Purple Passion Soup! Zupa kalafiorowo-ziemniaczana, oraz Fioletowa Zupa Kalafiorowa dla podobnych receptur.
Instrukcje
Dodać czosnek i smażyć przez minutę więcej.
Dodać gorącą wodę i kalafior, zmniejszyć ogień i przykryć. Gotować, aż kalafior będzie całkowicie miękki, o 10-15 protokół.
Dodać fasolę i gotować przez kolejne 5 protokół.
Dodaj bazylii i masła nerkowca. Użyj blendera ręcznego do puree zupy, aż będzie całkowicie gładka. (Na przemian, umieścić zupę w partiach do zwykłego blendera i zmiksować gładko; powrót zupę do garnka.)
Dodać biały pieprz i sól do smaku i dodać dodatkowy czosnek w razie potrzeby.