Puree ziemniaczane z szałwią i pasternakiem

Puree ziemniaczane z szałwią i pasternakiem
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Puree z szałwii i pasternak mogą być doskonałym przepisem do wypróbowania. Ten przepis sprawia, że 12 porcji z 237 kalorii, 4G białka, oraz 7G tłuszczu każdy. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Święto Dziękczynienia będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Idź do sklepu i odebrać masło, pasternak, pieprz, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Puree Pasternakowe i ziemniaki, Puree ziemniaczane i pasternak, oraz Puree Ziemniaczane I Pasternak dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Obrać pasternak, połówki wzdłuż, usunąć i wyrzucić rdzeń drzewny, i pokroić w 2-in. sztuk. Włóż do dużego garnka. Ziemniaki obrać, pokroić w 2-w. kawałki, i dodać do garnka. Warzywa przykryć zimną wodą i doprowadzić do wrzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
PasternakPasternak
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
2
Dodaj 1 łyżkę. sól. Gotować, aż warzywa będą miękkie po przekłuciu widelcem, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych1 Uncja Kiełków Bambusa, Poćwiartowanych
3
Dobrze spuścić.
4
W międzyczasie posiekaj 5 liści szałwii. Na małej patelni na średnim ogniu rozpuść masło. Gdy przestanie się spieniać, dodaj posiekane i całe liście szałwii. Gotować, aż pachnące, 1 do 2 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
5
Przełóż warzywa przez ricer do dużej miski, lub rozgnieść je masher ziemniaków, duży widelec, lub mikser elektryczny. (Jeśli używasz miksera, uważaj, aby nie ubić ziemniaków za dużo, bo staną się lepkie.) Wymieszać z masłem szałwiowym i szałwią, kwaśną śmietaną i 1/2 łyżeczki. biały pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's1 Szklanka Majonezu, Takiego Jak Hellmann's
Chipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy CzekoladoweChipsy Toffi I Półsłodkie Chipsy Czekoladowe
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków9 Szklanek Pokrojonych W Plasterki Obranych Ziemniaków
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
1/2 Gałązki Rozmarynu1/2 Gałązki Rozmarynu
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Masher ZiemniaczanyMasher Ziemniaczany
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Ricer Do ZiemniakówRicer Do Ziemniaków
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
6
Dodaj więcej soli i pieprzu do smaku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
7
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje12
Ocena Zdrowia7
Magazyn