Puree ziemniaczane z szalotką, kozim serem i ziołami

Puree ziemniaczane z szalotką, kozim serem i ziołami może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 10. Jedna porcja zawiera 164 kalorie, 9g białka, oraz 8G tłuszczu. Na 1,22 zł za porcję, ten przepis okładki 11% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka szalotki, sól, kozi ser i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Z łyżeczką wynik 57%, to danie jest solidne. Spróbuj Jogurtowe puree ziemniaczane z papryką Chipotle, kozim serem i karmelizowaną szalotką, Grillowane młode ziemniaki z grzybami Shiitake, szalotką i kozim serem, oraz Ziemniaki z kremowym kozim serem i drobnymi ziołami dla podobnych receptur.
Instrukcje
Gotować szalotka w oleju w dużej patelni na średnim ogniu 4 do 5 minut lub do miękkości i złoty. Odstawić.
Ziemniaki gotować we wrzącej wodzie na pokrycie 30 do 35 minut lub do miękkości.
Ostudzić 5 minut. Ziemniaki obrać i rozgnieść masą ziemniaczaną. (Nie używać robota kuchennego.)
Podgrzać mleko w małym rondlu, aż będzie ciepłe; dodać mleko do ziemniaków. Wymieszać z szalotką, kozim serem i 5 kolejnych składników. Łyżka do naczynia do serwowania.
Dekorować, w razie potrzeby.