Puree Ziemniaczane Z Serem I Pasternakem
Puree Ziemniaczane z Serem i Pasternakem to przepis bezglutenowy na 6 porcji. Ta przystawka ma 386 kalorii, 12 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Za 1,18 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka grubo mielonego pieprzu, ziemniaków, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również puree ziemniaczane z pasternakiem, puree ziemniaczane z pasternakiem i chrzanem i puree ziemniaczane z parmezanem i pasternakiem.
Instrukcje
Obierz ziemniaki i pokrój je w 1-calowe kawałki. sztuki; umieścić w dużej misce.
Dodać pasternak, boczek, masło, sól, sól i pieprz; wrzucić do płaszcza.
Przenieś do natłuszczonej formy o średnicy 15 cali. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Piec w temperaturze 225°C przez 40-45 minut lub do momentu, aż pasternak będzie miękki, raz mieszając.
W dużej misce rozgnieć masę ziemniaczaną z serem Havarti, parmezanem, śmietaną i szczypiorkiem. Wymieszaj ser pleśniowy.