Puree Ziemniaczane Z Serem I Pasternakem

Puree Ziemniaczane Z Serem I Pasternakem
Puree Ziemniaczane z Serem i Pasternakem to przepis bezglutenowy na 6 porcji. Ta przystawka ma 386 kalorii, 12 g białka i 20 g tłuszczu na porcję. Za 1,18 USD za porcję ten przepis pokrywa 17% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Ten przepis przypadł do gustu 1 smakoszom i kucharzom. Mieszanka grubo mielonego pieprzu, ziemniaków, soli i kilku innych składników wystarczy, aby ten przepis był tak pyszny. Można się nim delektować o każdej porze, ale szczególnie smakuje na Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 44%, to danie jest dobre. Użytkownicy, którym spodobał się ten przepis, polubili również puree ziemniaczane z pasternakiem, puree ziemniaczane z pasternakiem i chrzanem i puree ziemniaczane z parmezanem i pasternakiem.

Instrukcje

1
Obierz ziemniaki i pokrój je w 1-calowe kawałki. sztuki; umieścić w dużej misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Dodać pasternak, boczek, masło, sól, sól i pieprz; wrzucić do płaszcza.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
3
Przenieś do natłuszczonej formy o średnicy 15 cali. x 10 cali x 1-cal. taca do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych1-1/2 Kwarty Lodów O Smaku Ciasteczek I śmietanki, Zmiękczonych
4
Piec w temperaturze 225°C przez 40-45 minut lub do momentu, aż pasternak będzie miękki, raz mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
Oliwa Z Oliwek Do TostówOliwa Z Oliwek Do Tostów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
5
W dużej misce rozgnieć masę ziemniaczaną z serem Havarti, parmezanem, śmietaną i szczypiorkiem. Wymieszaj ser pleśniowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
HavartiHavarti
Opcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże ZiołaOpcjonalnie Czerwone Winogrona, Pokrojone Owoce Gwiaździste I Różne świeże Zioła
(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)(najlepiej Bumble Bee Prime Filet Solid Albacore)
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
TrudnośćTwardy
Gotowe W1 h
Porcje6
Ocena Zdrowia10
Magazyn