Puree Ziemniaczane Migdałowe
Puree ziemniaczane migdałowe może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje 99 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 27 g tłuszczu, oraz w sumie 363 kalorie. Jeśli masz ziemniaki, śmietanę, śliwkowe migdały i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 15 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Z łyżeczką wynik 40%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sola Migdał + Maślanka Cytrynowo-Ziemniaczana, Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, oraz Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Masło płytkie danie zapiekanki.
Umieść ziemniaki w dużym garnku i przykryj osoloną wodą. Doprowadzić do wrzenia na dużym ogniu; zmniejszyć ogień do średnio-niskie, przykryć, i gotować do miękkości, o 20 protokół.
Odcedzić i przenieść do miski do mieszania; zacieru.
Ubij kwaśną śmietanę, twarożek, zieloną cebulę, sól i pieprz do ziemniaków za pomocą elektrycznego miksera ręcznego; kontynuuj ubijanie, aż będzie gładka.
Wlać mieszaninę do przygotowanego naczynia, posypać migdałami ziemniaki.
Umyj wierzch roztopionym masłem i przykryj bułką tartą.
Piec w nagrzanym piekarniku na złoty kolor, około 30 minut.