Puree Ziemniaczane
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki, więc spróbuj puree ziemniaczanego. Ten przepis służy 8 i kosztuje 80 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 375 kalorii, 7G białka, oraz 27 g tłuszczu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Ten przepis od Foodnetwork ma 23 fanów. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Jeśli masz koszerną sól i pieprz, szczypiorek, złote ziemniaki śmietankowe i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 59%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Staromodne puree ziemniaczane-zrób domowe puree w domu, łatwo to zrobić z tym, Bennigan ' s Garlic puree Potatoes-łatwo jest zrobić puree czosnkowe, oraz Kolejny Mock puree ziemniaczane (puree kalafiorowe) - low Carb dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Ziemniaki włożyć do dużego garnka, dodać liść laurowy, 2 łyżki soli i zalać zimną wodą. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu i gotować, aż ziemniaki będą miękkie, o 20 protokół.
Odcedzić je dobrze i usunąć liść laurowy. W międzyczasie podgrzej śmietanę i masło w małym rondlu.
Włóż ziemniaki przez ricer lub młyn do miski.
Dodać gorącą śmietanę i doprawić solą i pieprzem.
Wymieszać łyżką i dodać szczypiorek.