Puree ze szczypiorkiem i czosnkiem
Tłuczone ziemniaki ze szczypiorkiem i czosnkiem to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Ten przepis służy 8. Na 70 centów za porcję, ten przepis okładki 16% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 288 kalorii. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Udaj się do sklepu i odbierz szczypiorek, złote ziemniaki yukon, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Czosnek i szczypiorek puree ziemniaczane, Puree ze szczypiorkiem i czosnkiem, oraz Puree Ze Szczypiorkiem I Czosnkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Pokrojone ziemniaki włożyć do dużego garnka, przykryć zimną wodą i dodać dużą szczyptę soli. Doprowadzić do wrzenia i gotować na wolnym ogniu, aż ziemniaki są przetargu widłowego, o 20 do 30 protokół.
Dobrze spuścić. Tymczasem w małym garnku podgrzej śmietanę, masło, czosnek i tymianek. Gdy ziemniaki są jeszcze ciepłe, naciśnij je przez ricer ziemniaków lub młyn żywności do miski. Mieszaj trochę ciepły krem, odcedzając ciała stałe, aż ziemniaki będą puszyste. Doprawiamy solą i pieprzem i delikatnie składamy szczypiorek.