Puree Z Selera

Puree Z Selera
Need a bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przystawki? Puree z selera może być wspaniały przepis, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 15 g tłuszczu, oraz w sumie 138 kalorii. Ten przepis służy 4. Na 26 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz śmietanę, sól koszerna, czosnek i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Foodnetwork ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 8%. Ta partytura jest do poprawy. Podobne przepisy to Puree z zupy selerowej z Glazurowanym selerem i Curry jabłkiem, Puree z selera z gruszkami, oraz Seler & Yukon Gold Purée.

Instrukcje

1
Usuń nadmiar brudu z selera.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
2
Odciąć spody i wierzchołki, pokroić w ćwiartki i obrać. Spłucz w chłodnej wodzie, jeśli pozostały brud lub zanieczyszczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
3
Pokroić w kostkę o grubości 1/2 cala.
4
Rozgrzać oliwę z oliwek w rondlu 4-quart na małym ogniu, aż się połyska.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów2 Funty Mieszanych Odmian świeżych Grzybów
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
5
Dodać seler, czosnek, sól i pieprz i gotować, mieszając często, tylko do momentu, gdy zacznie mięknąć, około 5 minut. Zwiększyć ciepło do średnio wysokiego i dodać wodę. Doprowadzić do wrzenia i gotować, aż seler będzie miękki i łatwo Przekłute widelcem, około 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
SelerSeler
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej1 łyżeczka Wędzonej Soli Hikorowej
6
Odcedzić seler przez durszlak i wrócić do garnka. Za pomocą miksera w sztyfcie, puree, aż nie pojawią się grudki, około 1 minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
SelerSeler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę4 Złote Ziemniaki Z Yukonu, Umyte I Pokrojone W 3/4-calową Kostkę
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski6 Uncji Pieczonej Wołowiny W Plasterkach, Pokrojonej W Paski
7
Umieścić masło i śmietanę w kuchence mikrofalowej dowód miski i podgrzewać tylko do roztopienia masła, około 45 sekund.
Składniki, których będziesz potrzebować
Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)Szklanki Słodko-gorzkiej (60% Kakao) Chipsów Czekoladowych (polecane: Ghiradelli)
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
8
Dodać śmietanę i masło i kontynuować puree z blenderem na sztyfcie przez kolejną minutę.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 Oliwki Nadziewane Pimiento2 Oliwki Nadziewane Pimiento
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
9
Podawać na ciepło.
TrudnośćTwardy
Gotowe W55 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn