Puree Z Pasternaku
Need a bezglutenowe i wegetariańskie przystawki? Puree z pasternaku może być świetnym przepisem, aby spróbować. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 113 kalorii. Ten przepis służy 6 i kosztuje 28 centów za porcję. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Święto Dziękczynienia. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odbierz pieczone ziemniaki, masło, pasternak i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 22%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puree Z Serem I Pasternakiem, Parmezan Pasternak Puree Ziemniaczane, oraz Puree Pasternakowe (Antarktyda) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść ziemniaki i pasternak w średnim rondlu; dodaj wodę do przykrycia. Doprowadzić do wrzenia; zmniejszyć ogień, i gotować, odkryte, 18 minut lub do miękkości.
. Powrót mieszaniny ziemniaków do patelni.
Dodać bulion i kolejne 3 składniki; ubić mikserem na średniej prędkości, aż będzie gładka. Natkę pietruszki wymieszać.