Puree z marchwi i pasternaku ze świeżym estragonem
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc daj Puree z marchwi i pasternaku ze świeżym estragonem. Na 43 grosze za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 206 kalorii, 1G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Jeśli masz pieczenia ziemniaków, marchew, śmietana, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Z łyżeczką wynik 48%, to danie jest solidne. Podobne przepisy to Puree z pasternaku z Podsmażonymi krewetkami i estragonem, Puree Z Marchwi I Pasternaku, oraz Waniliowy Puree Z Pasternaku Marchewkowego.
Instrukcje
Doprowadzić duży rondel lekko osolonej wody do wrzenia na dużym ogniu.
Dodaj marchew i gotuj przez 5 minut.
Dodać pasternak i ziemniaki i gotować przez 25 minut dłużej, lub aż warzywa będą bardzo miękkie.
Dobrze spuścić, wytrząsając nadmiar wody.
Włożyć warzywa i oliwę z oliwek do robota kuchennego i przetworzyć na puree. Przy uruchomionym silniku powoli dodawaj mleko lub śmietanę.
Przełożyć do miski, wymieszać z estragonem i doprawić solą i pieprzem.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;