Puree Z Korzenia Marchwi Selera
Puree z korzenia marchwi selera wymaga mniej więcej 1 godzina i 5 minut od początku do końca. Ta przystawka ma 58 kalorii, 1G białka, oraz 4G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 6. Na 44 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Udaj się do sklepu i odbierz marchew, bulion warzywny, masło i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie dieta. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 24%, co jest raczej złe. Spróbuj Puree Z Korzenia Selera, Purée Z Korzenia Selera, oraz Purée Z Korzenia Selera dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Roztopić 2 łyżki masła w holenderskim piekarniku lub dużym rondlu z pokrywką na średnim ogniu.
Dodać szalotki i gotować, aż tylko zacznie się złoty o 5 protokół.
Dodać marchew i korzeń selera i doprawić solą i pieprzem, do smaku. Wymieszać bulion i wystarczy wody, aby po prostu przykryć warzywa. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień na wolnym ogniu, przykryć, i gotować, aż warzywa będą przetargu widłowego, o 30 protokół.
Odcedzić warzywa w durszlaku ustawionym nad miską, aby zarezerwować płyn do gotowania.
Warzywa przełożyć do robota kuchennego i doprawić solą i pieprzem do smaku. Puree do bardzo gładkiej, dodając płyn do gotowania, w razie potrzeby, aby osiągnąć pożądaną konsystencję. Smak i doprawić ponownie, jeśli to konieczne.
Przełożyć do miski i podawać na ciepło.
Uwaga kucharza: można to zrobić dzień wcześniej i powoli podgrzać.