Puree Z Groszku

Puree Z Groszku
Puree z groszku to bezglutenowe i wegetariańskie przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 153 kalorie. Ten przepis służy 6 i kosztuje 45 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 25 minut. Udaj się do sklepu i odbierz groszek, masło, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 34%. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Tłuczone ziemniaki z groszkiem, Puree Ziemniaczane Z Groszkiem I Szalotką, oraz Puree ziemniaczane z groszkiem i miętą.

Instrukcje

1
Rozgrzać oliwę z oliwek na patelni, i gotować i mieszać mrożony groszek, liście mięty, i zielona cebula, aż groszek są gorące i miękkie, ale nadal jasnozielony, 7 do 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Zielona CebulaZielona Cebula
MiętaMięta
Oliwa Z OliwekOliwa Z Oliwek
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
2
Wlać groszek do miski i rozgnieść, aż groszek zostanie dokładnie zgnieciony, ale nadal lekko gruby. Wymieszać z masłem, brązowym cukrem, solą i pieprzem i wymieszać, aż cukier się rozpuści.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Brązowy CukierBrązowy Cukier
MasłoMasło
CukierCukier
GrochGroch
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Fiołki Polne (wraz Z łodygami), MyteFiołki Polne (wraz Z łodygami), Myte
3
Podawać na ciepło lub na zimno.
TrudnośćNormalny
Gotowe W25 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn