Puree z cytryny i Kapara

Puree z cytryny i Kapara
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na przystawki,więc spróbuj Puree z cytryny i Kapara. Na 1,13 zł za porcję, ten przepis okładki 20% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 314 kalorii, 8G białka, oraz 19g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 19 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka skórki cytrynowej, gruba sól, masło i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Czerwone Ziemniaki Pieczone W Sosie Cytrynowo-Kaparowym, Dorsz czarny cytrynowo-kaparowy z brokułami i ziemniakami, oraz Puree ziemniaczane i Rutabaga z cytryną dla podobnych receptur.
TrudnośćNormalny
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia14
Magazyn