Pumpkin Spice Roll
Pumpkin Spice Roll może być tylko chleb, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 87 kalorii, 2G białka, oraz 4G tłuszczu. Ten przepis służy 35 i kosztuje 21 centów za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś sól, mąkę, jajka i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sernik dyniowy francuskie tosty Roll up z sosem dyniowym # SundaySupper, Pumpkin Spice Roll Out Cookies, oraz Pumpkin Spice Cinnamon Roll Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 191°.
Spray 15x10x1-calowa patelnia z natryskiem do gotowania; linia z woskowanym papierem. Papier woskowany spryskać dodatkowym sprayem do gotowania; odkurzyć mąką.
Posypać czystym ręcznikiem 1/4 szklanki cukru pudru.
Wymieszać mąkę, przyprawę, proszek do pieczenia i sól. Ubić jajka i cukier w dużej misce z mikserem na dużej prędkości, aż zgęstnieje.
Dodać dynię; dobrze wymieszać.
Dodać mieszaninę mąki; ubić tylko do wymieszania.
Rozprowadzić na dnie przygotowanej patelni; posypać orzechami.
Piec 15 min. lub do momentu, aż wierzch ciasta powróci po dotknięciu w środku. Natychmiast odwróć ciasto na ręcznik; usuń patelnię. Ostrożnie Odklej papier. Zaczynając od jednej krótkiej strony, zwiń ciasto i ręcznik razem. Schłodzić całkowicie na stojaku z drutu.
W średniej misce z mikserem ubić serek śmietankowy i 1/2 szklanki cukru pudru do wymieszania.
Dodaj chłodny bicz; dobrze wymieszaj. Ostrożnie rozwiń ciasto; Usuń ręcznik.
Rozłóż mieszankę twarogu na torcie. Przeroluj ciasto; owiń w folię. Przechowywać w lodówce 1 godzinę. Tuż przed podaniem Rozpakuj i posyp pozostałym cukrem pudrem.