Pumpkin Spice Cake I
Pumpkin Spice Cake i jest bezmleczne i wegetariańskie przepis z 10 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 6G białka, 31 g tłuszczu, oraz w sumie 608 kalorii. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Jeśli masz mąkę, mielone ziele angielskie, sól i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 37%, to danie nie jest tak spektakularne. Spróbuj Miękkie wegańskie ciasto z dyni z dyni Spice lukier maślany, Podwójne Ciasto Czekoladowe Z Dyni Z Dyni Spice Buttercream, oraz Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Tłuszcz i mąka 10-calowa patelnia Bundt. Mąkę, sodę oczyszczoną, sól, cynamon, gałkę muszkatołową, ziele angielskie i imbir przesiać. Odstawić.
W dużej misce, śmietany razem skrócenie, jajka, brązowy cukier i cukier biały, aż światło i puszyste. Beat w puree z dyni. Ubij w mieszance mąki. Wymieszać z posiekanymi orzechami pekan.
Wlać ciasto do przygotowanej patelni.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 60 do 65 minut, lub aż wykałaczka włożona do środka ciasta wyjdzie czysta.
Pozostaw do ostygnięcia na patelni na 10 minut, a następnie odwróć się na stojaku z drutu i całkowicie ostudź.