Pumpkin Spice Bars

Pumpkin Spice Bars
Pumpkin Spice Bars to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, Dynia, pekan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, Pumpkin Spice Bars, oraz Pumpkin Spice Crumb Bars dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować 13x9-calową patelnię ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do GotowaniaSpray Do Gotowania
SkracanieSkracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
2
W dużej misce, wymieszać ciasto wymieszać, 1/2 szklanki masła, pekan i 3 łyżeczki wanilii z widelcem, aż do formy okruchy. Rezerwa 1 szklanka okruchów w małej misce na polewę streusel. Wciśnij pozostałe okruchy na dnie patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto MixCiasto Mix
WaniliaWanilia
MasłoMasło
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
PatelniaPatelnia
3
Piec 13 do 15 minut lub aż puffy i zestaw. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 20 minut.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
4
W średniej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 30 sekund lub aż kremowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
Skręcić Liny LukrecjoweSkręcić Liny Lukrecjowe
5
Dodać brązowy cukier, dynię, jajko i pozostałą 1 łyżeczkę wanilii; ubijać do wymieszania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Brązowy CukierBrązowy Cukier
DyniaDynia
WaniliaWanilia
JajkoJajko
6
Wlać nadzienie na upieczoną skórkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Batoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W CzekoladzieBatoniki Chrupiące Z Masłem Orzechowym W Czekoladzie
7
Do 1 szklanki okruchów dodać białą czekoladę, 1 łyżkę masła i owies; dobrze wymieszać widelcem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Biała CzekoladaBiała Czekolada
MasłoMasło
Owies ZwyczajnyOwies Zwyczajny
8
Posypać nadzieniem.
9
Piec 30 minut lub aż krawędzie zaczną brązowieć i środek jest ustawiony. Schłodzić całkowicie w patelni na stojaku chłodzącym.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
PiekarnikPiekarnik
PatelniaPatelnia
10
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.
11
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone. Przechowywać w lodówce.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs
Porcje24
Ocena Zdrowia2
Magazyn