Pumpkin Spice Bars
Pumpkin Spice Bars to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, Dynia, pekan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, Pumpkin Spice Bars, oraz Pumpkin Spice Crumb Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować 13x9-calową patelnię ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
W dużej misce, wymieszać ciasto wymieszać, 1/2 szklanki masła, pekan i 3 łyżeczki wanilii z widelcem, aż do formy okruchy. Rezerwa 1 szklanka okruchów w małej misce na polewę streusel. Wciśnij pozostałe okruchy na dnie patelni.
Piec 13 do 15 minut lub aż puffy i zestaw. Schłodzić w patelni na stojaku chłodzącym 20 minut.
W średniej misce, beat twarogu z mikserem elektrycznym na średniej prędkości 30 sekund lub aż kremowy.
Dodać brązowy cukier, dynię, jajko i pozostałą 1 łyżeczkę wanilii; ubijać do wymieszania.
Wlać nadzienie na upieczoną skórkę.
Do 1 szklanki okruchów dodać białą czekoladę, 1 łyżkę masła i owies; dobrze wymieszać widelcem.
Piec 30 minut lub aż krawędzie zaczną brązowieć i środek jest ustawiony. Schłodzić całkowicie w patelni na stojaku chłodzącym.
Pokrój na 6 rzędów po 4 rzędy.
Podawać w temperaturze pokojowej lub schłodzone. Przechowywać w lodówce.