Pumpkin Spice Bars to bezglutenowe i przyjazne dla fodmap hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 14g tłuszczu, oraz w sumie 216 kalorii. Ten przepis służy 24. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jeśli masz masło, Dynia, pekan, i kilka innych składników na rękę, można zrobić to. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Pumpkin Spice Steel Cut Oat Bars with Pumpkin Spice White Chocolate Glaze, Pumpkin Spice Bars, oraz Pumpkin Spice Crumb Bars dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°. lekko nasmarować 13x9-calową patelnię ze skracaniem lub sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Skracanie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
Patelnia
2
W dużej misce, wymieszać ciasto wymieszać, 1/2 szklanki masła, pekan i 3 łyżeczki wanilii z widelcem, aż do formy okruchy. Rezerwa 1 szklanka okruchów w małej misce na polewę streusel. Wciśnij pozostałe okruchy na dnie patelni.