Jedna porcja zawiera 81 kalorii, 1G białka, oraz 5G tłuszczu. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 55. Jeśli masz szybkie gotowanie owies, pumpkin Pie spice, pecans sadzarki, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 55 minut. To będzie hit w Twoim Święto Dziękczynienia wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 23%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Batony Pumpkin Pie Crumb (Bezglutenowe, Bez Cukru Rafinowanego + Wegańskie), Pumpkin Pie Spiced Pestki Dyni, oraz Batoniki z brzoskwiniami i śmietaną dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Piekarnik rozgrzać do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
2
Patelnia 13x9 cali z folią aluminiową Reynolds Wrap, z końcami folii rozciągającymi się na boki; spryskać sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/3 Szklanki Sosu Z Indyka, Podgrzanego
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pieczone Paski Słodkiej Czerwonej Papryki I Dodatkowy Posiekany Szczypiorek, Opcjonalnie
Pecorino O Grubości 1/4 Cala
3
Mąkę, 1/4 szklanki cukru granulowanego i cukier brązowy wymieszać w średniej misce do wymieszania; pokroić w maśle z blenderem do ciast lub 2 noże, aż mieszanina przypomina grube okruchy. Mieszamy z owsem i orzechami.