Pumpkin Mallow Pops
Przepis Dynia Mallow Pops może zaspokoić swoje śródziemnomorskie pragnienie w mniej więcej 15 minut. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 1g tłuszczu, oraz w sumie 186 kalorii. Ten przepis służy 12 i kosztuje 43 centów za porcję. Mało kto lubi ten deser. Ten przepis z Kraft Recipes ma 4 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać czekoladowe cukierki topi, jumbo pumpkinmallows marshmallows, drewniane patyczki pop i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Strawberry Mallow Pops, Ciasto Dyniowe Mallow, oraz Pumpkin Brownie Pops dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść cukierki topi się w małej misce do mikrofalówki i podgrzewać w krokach co minutę, aż czekolada będzie całkowicie gładka.
Ostudzić przez 3 minuty. Ostrożnie łyżka czekolady w plastikowej torbie i wcisnąć czekoladę na dno plastikowej torby, w jednym z rogów. Przekręć górną część plastikowej torby i wytnij mały otwór na końcu torby (przypominający torebkę z ciastem).
Włóż patyczki cake-pop do dna każdej malwy i umieść je na dużej tacy lub powierzchni roboczej.
PIPE Jack-O-Lantern face lub zabawne wzory na malwy, odstawić i pozostawić do wyschnięcia na 15 minut.