Pumpkin Creme Brulee
Przepis Pumpkin Creme Brulee jest gotowy w około 2 godziny i 45 minut i zdecydowanie jest super bezglutenowe i wegetariańskie opcja dla miłośników kuchni śródziemnomorskiej. Na 58 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 7 porcji z 270 kalorii, 2G białka, oraz 15 g tłuszczu każdy. 2606 osób wypróbowało i polubiło ten przepis. Jeśli masz pod ręką śmietanę, puree z dyni, cukier i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 48%. Spróbuj Biała czekolada Creme Brulee z truskawkami {Creme Brulee Kit Giveaway}, krem dyniowy brûlée, oraz Pumpkin Pie Creme Brulee dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 325 stopni F (165 stopni C).
Żółtka i brązowy cukier ubić razem w dużej misce. Dodać śmietanę, puree z dyni, ziele angielskie, cynamon, gałkę muszkatołową i sól.
Podzielić mieszaninę dyni między siedem (5-calowy) ramekins około 1/2 cala od góry.
Umieść ramekiny w naczyniu do pieczenia i napełnij naczyniem do pieczenia gorącą wodą, aby dotrzeć do połowy boków ramekinów.
Piec w nagrzanym piekarniku, aż tylko ustawić, 30 do 35 protokół.
Wyjąć ramekins i przechowywać w lodówce, aż całkowicie ostygnie, co najmniej 2 godziny.
Na każdy krem brulee posypać około 1 łyżki cukru. Roztopić cukier z palnikiem szefa kuchni, aż chrupiące i ciemnobrązowe, 1 do 2 protokół. Pozostawić do ostygnięcia przed podaniem.