Pumpkin Cream Puffs
Pumpkin Cream Puffs może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Na 47 centów za porcję, ten przepis okładki 8% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis sprawia, że 15 porcji z 220 kalorii, 3G białka, oraz 19g tłuszczu każdy. Kilka osób zrobiło ten przepis, a 98 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina. Jeśli masz pod ręką wodę, puree z dyni, jajka i kilka innych składników, możesz to zrobić. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 38%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Desery Dyniowe: Pumpkin Cream Puffs, Pumpkin Pie Cream Puffs, oraz Szczypce Do Lodów Z Dyni.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Masło, wodę i sól umieścić w ciężkim rondlu i doprowadzić do pełnego wrzenia. Wymieszaj mąkę i energicznie ubijaj, aż mieszanina utworzy kulkę.
Umieścić kulkę ciasta w misce do miksowania i ubić jajka, jeden po drugim, dodając kolejne jajko, gdy ostatnie zostało w pełni włączone.
Upuść ciasto przez łyżki na nieczystej blasze do pieczenia i piec, aż ptysie wzrosną i będą złocisto brązowe na górze, z w pełni ugotowanymi wnętrznościami, 20 do 25 minut.
Ostudzić przed napełnieniem.
Krem ptysie kroimy poziomo ząbkowanym nożem.
Aby wypełnić, umieść krem w misce roboczej miksera elektrycznego i ubijaj, aż zacznie zgęstnieć, około 1 minuty. Stopniowo dodawać cukier cukierniczy i przyprawę do ciasta z dyni, aż do dobrze wymieszanego, i kontynuować mieszanie, aż krem utworzy miękkie szczyty, około 3 minut.
Użyj gumowej szpatułki lub wire whisk, aby złożyć 1/3 puree z dyni do bitej śmietany. Delikatnie przeprowadź szpatułkę przez środek miski, a następnie wokół boków miski, powtarzając aż do pełnego włączenia.
Dodaj pozostały puree z dyni, składany tylko do momentu włączenia.
Łyżka około 2 łyżki śmietany dyniowej nadzienia do każdego puffu, a wierzch każdego puffu odkurzyć cukrem cukierniczym i szczyptą przyprawy do ciasta z dyni do dekoracji. Przechowywać w lodówce resztki.