Pulpety Żurawinowe
Pulpety żurawinowe to bezglutenowe i bezmleczne hor d ' oeuvre. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 103 kalorie. Ten przepis służy 42 i kosztuje 32 centów za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Jeśli masz brązowy cukier, sok z cytryny, mieloną wołowinę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Z łyżeczką wynik 13%, to danie jest raczej złe. Podobne przepisy to Sekretny składnik (żurawina): lody żurawinowe z kawałkami białej czekolady, Sekretny składnik (żurawina): Chutney żurawinowy z pomarańczą i Krystalizowanym imbirem, oraz Indyk szkliwiony żurawiną z farszem żurawinowo-kukurydzianym.
Instrukcje
Połącz pierwsze dziewięć składników w dużej misce.
Zwiń w 2-calowe kulki; ułóż w płytkiej patelni do pieczenia.
Piec w temperaturze 350 przez 25 minut; odcedzić.
W średniej misce wymieszać sos żurawinowy, sos chili, brązowy cukier i sok z cytryny.
Łyżka sos na klopsiki i piec 15 więcej minut.