Pulpety z cielęciny i szałwii oraz makaron z sosem Gorgonzola-Orzech włoski
Cielęcina i szałwia klopsiki i makaron z sosem Gorgonzola-orzech wymaga około 40 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 1377 kalorii, 56g białka, oraz 78 g tłuszczu. Na 4,22 zł za porcję, ten przepis okładki 46% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odebrać dziecko szpinak, sól, makaron gemelli, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. Sprawdza się jako dość drogie danie główne. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 80%. Podobne przepisy to Grillowany Makaron Z Kurczakiem W Sosie Z Kremu Orzechowego Gorgonzola, Pieczeń cielęca i szałwia z sosem Gorgonzola i ziemniakami z Prosciutto i serem, oraz Makaron z dyni i gorgonzolą Rigatoni ze smażoną szałwią.
Zagotować wodę do makaronu. Gdy dojdzie do wrzenia, posolić wodę i ugotować makaron do al dente.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Makaron Paccheri (duża Tuba) O Długości Około 2,5 Cala I Szerokości 2 Cali
(duża Tuba)
3
Drenaż.
4
Podczas pracy makaronu, umieścić cielęcinę w misce i dodać do niego jajko, czosnek, szałwia, bułka tarta, ser, gałka muszkatołowa i sól i pieprz, do smaku.
Skropić trochę oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia do miski, wymieszać i zwinąć Małe 1-calowe kulki. Ułóż kulki w jednej warstwie na nieprzywierającej blasze ciastek i piecz 8 do 10 minut w gorącym piekarniku, aż mięso będzie złote i jędrne.
W głębokiej patelni na średnim ogniu roztopić masło.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
8
Mąkę ubić na masło i chwilę ugotować, a następnie ubić w winie i zmniejszyć o połowę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita Polewa I Wiśnie Maraschino Z łodygami Opcjonalnie
Lorann Profesjonalna Kuchnia®
(można Zastąpić Bulionem Drobiowym Lub Warzywnym)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
9
Trzepaczka w magazynie, gdy pęcherzyki i zaczyna się zmniejszać, mieszać w śmietanie i zmniejszyć ogień do średnio niski. Gotować na wolnym ogniu, aby nieco zagęścić sos, 2 do 3 minut, rozpuścić w Gorgonzoli i wymieszać z mielonymi orzechami włoskimi, a następnie doprawić sos pieprzem, do smaku, a może szczyptą soli.