Pulled - Pork Tacos
Pulled - Pork Tacos to bezglutenowe przepis z 6 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 76g białka, 16G tłuszczu, oraz w sumie 631 kalorii. Na $4.89 za porcję, ten przepis okładki 43% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Jeśli masz limonkę, oregano, salsę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Aby zużyć limonkę, możesz podążać tym daniem głównym z Lime Angel Food Cake z wapienną glazurą i pistacjami jako deser. Niewiele osób lubiło to danie główne. Jest to dość drogie przepis dla fanów meksykańskiej kuchni. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 92%, co jest super. Spróbuj Pulled Pork Tacos, Pulled - Pork Tacos, oraz BBQ Pulled Pork Tacos dla podobnych receptur.
Instrukcje
W 4-do 6-quart powolnej kuchence, połączyć salsę, chili w proszku, oregano, kakao, i 1 łyżeczka soli.
Dodać wieprzowinę i obrócić do płaszcza.Gotować pod przykryciem, aż mięso będzie miękkie i łatwo się rozsunie, na wysokiej przez 4 do 5 godzin lub na niskiej przez 7 do 8 godzin.Dwadzieścia minut przed podaniem, rozgrzać piekarnik do 350 F. stos tortille, owinąć je w folię, i piec do ciepła, o 15 protokół.W międzyczasie, używając 2 widelców, rozdrobnić wieprzowinę i wymieszać z płynem do gotowania.
Podawać z tortillami, kolendrą, kwaśną śmietaną, limonką i dodatkową salsą.Wskazówka: podczas korzystania z wolnej kuchenki, oprzeć się pokusie podnoszenia pokrywki, aż naczynie ugotuje minimalną ilość czasu określoną w przepisie. Każdy peek pozwala na ucieczkę ciepła i może wydłużyć czas gotowania nawet o pół godziny.