Puffy Baked Crab

Puffy Baked Crab
Podpuchnięte pieczone kraby mogą być tylko głównym daniem, którego szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten pescatariański przepis ma 802 kalorie, 29g białka, oraz 70 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $3.0 za porcję. Udaj się do sklepu i podnieś sól i pieprz, jajko na twardo, śmietanę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć blanszowaną mąkę migdałową, możesz podążać za tym daniem głównym z Paleo Peach Crisp jako deser. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 51%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Omlet pieczony z serem z salsą brzoskwiniową, Krab Pikantny (Krab pieczony z bułką tartą i serem), oraz Pieczony Dip Krabowy dla podobnych receptur.

Polecane wino: Chardonnay, Muscadet, Riesling

Skorupiaki można łączyć z Chardonnay, Muscadet i Riesling. Maślany chardonnay jest świetny do przegrzebków, krewetek, krabów i homarów, podczas gdy muscadet jest klasycznym wyborem dla małży, ostryg i małży. Jeśli masz trochę przyprawy w skorupiakach, półwytrawny riesling może zrównoważyć ciepło. Możesz spróbować Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay. Recenzenci bardzo to lubią z oceną 4.1 z 5 gwiazdek i ceną około 30 dolarów za butelkę.
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Tyler Winery Santa Barbara County Chardonnay
Rok 2015 przyniósł najwcześniejszy rocznik dekady. Po dużych rocznikach 2013 i 2014 i ciągłej suszy, winorośle wydały ułamek owoców niż w poprzednich dwóch latach. Były one w dół około 30% ogólnej, ale wynik był wyjątkowa jakość i głębokie, mocne wina z wielką kwasowość. Cytrusy, anyż, sól fizjologiczna i energetyczna.
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia13
Magazyn