Pudełko Pullman Bochenek Przepis
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur Hor d ' oeuvre, więc dać pole Pullman Loaf przepis spróbować. Jedna porcja zawiera 267 kalorii, 13g białka, oraz 16G tłuszczu. Ten przepis służy 20 i kosztuje 95 centów za porcję. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka crème fraîche, jajka, jajka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Spróbuj Pullman Loaf, Jajka w koszulce, zwiędły szpinak i Pullman Bochenek tosty z boczkiem, cebulą i dżemem pomidorowym, oraz Przepis Na Kanapkę Z Maślanką dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zasadniczo, to co robisz tutaj, to budowanie dużego pudełka chleba z masłem, małego domu dla jajek. Zacznij od usunięcia plasterka o grubości około 2 cali (5 cm) z bochenka.
Odetnij skórki z plasterka, a następnie usuń jego rdzeń, wycinając kwadratowy otwór w środku. Należy pamiętać, że otwór musi być wystarczająco duży, aby pomieścić trzy jajecznice i pyszną rybę. Rozgrzej piekarnik na niskim poziomie. Rozpuść 1 łyżkę masła na patelni nieprzywierającej lub lepiej, użyj patelni śniadaniowejprzebieraj na małym ogniu i powoli pokoloruj pudełko ze wszystkich stron.
Umieść pudełko na talerzu wraz z rybą i umieść talerz w piekarniku, aby podgrzać rybę i utrzymać pudełko w cieple. W małej misce, ubić razem jajka, śmietanę, trochę soli i pieprzu. Jaj na małym ogniu w pozostałym maśle na tej samej patelni (lub nowej patelni, jeśli użyłeś patelni do chleba). Kiedy są prawie ustawione, nonszalancko dodaj ciepłe kawałki ryb.
Umieść komplet w pudełku.
Dekoruj crme frache, szczypiorkiem i chrzanem. Znajdziemy też łyżeczkę kawioru, która będzie miłym akcentem.