Jedna porcja tego dania zawiera ok. 6G białka, 13g tłuszczu, oraz w sumie 246 kalorii. Jeśli 1,33 zł za porcję spada w budżecie, Ricottan i puddingi z fasoli waniliowej może być wybitny bezglutenowe i wegetariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 10. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz masło, syrop klonowy, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 47 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj B&W puddingi waniliowe ze świeżymi truskawkami, Ricotta Waniliowa Z Prażonym Kokosem, oraz Tarta z dyni waniliowej Ricotta dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
W przypadku puddingów: ułóż stojak na piekarnik na środku piekarnika i rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Masło 10 nonstick Muffin kubki i linii dolnej każdej filiżanki z dysku pergaminu. Odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
8 Filiżanek Miniaturowych Pianek, Podzielonych
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
3
W blenderze połącz ser ricotta, ser mascarpone, jajka, śmietanę, syrop klonowy, cukier i sól. Używając noża do parowania, podziel ziarno wanilii na pół i zeskrobaj nasiona do blendera. (Do sosu rezerwować zalaną wanilią strączkę.) Mieszamy do uzyskania gładkiej masy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mascarpone
1-1/2 Szklanki Pieczonej Słodkiej Czerwonej Papryki, Odsączonej I Drobno Posiekanej
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Czysty Syrop Klonowy (najlepiej Klasy B) Plus 4 łyżeczki Do Podania
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Opakowanie Naturalnej Mieszanki Do Ciast
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
42 Czerwony Sznurek Lukrecji
1 żółty Owocowy Roll-up
4
Do przygotowanych muffinek wlać ciasto.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
5
Piec przez 35 do 40 minut, aż nadmuchane i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Wyjmij kubki muffinek z piekarnika do stojaka z drutu i ostudź przez 30 minut (puddingi będą spuszczać powietrze podczas chłodzenia). Puddingi przechowywać w lodówce, w kubkach muffin, przez 2 godziny. Używając cienkiej, elastycznej szpatułki, ostrożnie usuń puddingi z kubków na muffinki i wyrzuć papier pergaminowy z dna puddingów.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wzory W Archiwum „rzemiosła” Na Stronie Internetowej Country Woman
1 1/2 Szklanki Startej Cukinii, Odsączonej Z Nadmiaru Wilgoci
Pomarańczowy Kawałek Do Pieczenia M&m
4 Duże Precle Oblane Jogurtem
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
7
Do sosu: w średnim rondlu, połączyć zastrzeżone wanilii, żurawiny, wody, soku pomarańczowego, skórki pomarańczowej i 1/2 szklanki cukru na średnim ogniu. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, mieszając od czasu do czasu. Zmniejszyć ogień i delikatnie gotować na wolnym ogniu, aż mieszanina zgęstnieje i ciecz zmniejszyła się o połowę, o 30 do 35 minut. Ostudzić przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Jak Zazdrość Anioła
(możesz Ich Nie Potrzebować, Jeśli Udało Ci Się Zdobyć Chleb żurawinowy Wymieniony Powyżej)
Biały Chleb, Pokrojony W Cienkie Kromki (około 18 Kromek)
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Podroby I Kość Szyjna Z Indyka
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
20 świeżych Truskawek Bez Szypułek
8
Wyjąć wanilię i osłodzić dodatkowym cukrem, do smaku, jeśli to konieczne.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pasteryzowane Białka Jaj (z Kartonu), W Temperaturze Pokojowej
Sok Z Cytryny, Opcjonalnie
9
Aby służyć: ułóż budynie na małych talerzach deserowych i łyżkę sosu na wierzchu.