Pudding Śliwkowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj puddingu śliwkowego. Ten przepis służy 2. Jedna porcja zawiera 1076 kalorii, 16G białka, oraz 41 g tłuszczu. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis Pokrowce 30% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Wiele osób robiło ten przepis, a 103 powiedziałoby, że trafił w sedno. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Mieszanka tapioki, mielonego cynamonu, margaryny i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 50 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 87%. Ten wynik jest niesamowity. Spróbuj Pudding Śliwkowy, Pieczony Budyń Śliwkowy, oraz Pirate ' s Plum Pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C).
W naczyniu do pieczenia 2 ćwiartek wymieszaj śliwki, 1 szklankę cukru, wodę, tapiokę i cynamon.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 25 minut. (Lub 15 minut w kuchence mikrofalowej.)
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
W średniej misce wymieszać mieszankę do pieczenia, 3 łyżki cukru, mleko i stopioną margarynę, aby uformować ciasto na kruche ciasto. Ciasto wrzucić łyżkami na upieczoną masę śliwkową.
Piec w nagrzanym piekarniku 10 minut, aż się zrumienią.
Lekko ostudzić przed podaniem.