Pudding Yorkshire
Pudding Yorkshire może być tylko przystawką, której szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 26 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 159 kalorii. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 35 minut. Udaj się do sklepu i odebrać drippings wołowiny, jajka, mąka, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżeczką wynik 25%, to danie nie jest takie wspaniałe. Spróbuj Pudding Yorkshire, Pudding Yorkshire, oraz Pudding Yorkshire dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać mąkę z solą aż do wymieszania. Zrobić dobrze w mące, dodać mleko, i ubijać do stałej. Ubić jajka na ciasto.
Dodać wodę i ponownie ubijać, aż mieszanina będzie lekka i spieniona. Odstawić na godzinę (lub, jeśli jest dzień wcześniej, przykryć w lodówce na noc).
Jeśli ciasto zostało schłodzone, przed użyciem odczekaj, aż osiągnie temperaturę pokojową. Gdy pieczeń wołowa jest gotowa do wyjścia z piekarnika, przygotuj mieszaninę.
Rozgrzej piekarnik do 400 stopni F (205 stopni C).
Wylać kapiele z rostbefu i odmierzyć żądaną ilość (około 1/2 szklanki powinno zrobić).
Wlać kapiele do naczynia do pieczenia 9x12 cali i umieścić w piekarniku, aż kapiele skwierczą.
Wlać ciasto na kapiące i piec przez 30 minut (lub do momentu, gdy boki wzrosły i są złotobrązowe).
Pokroić na osiem porcji i od razu podawać.