Raspberry Chocolate Rugalach
Raspberry Chocolate Rugalach może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, serek, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rugalach, Rugalach, oraz Złoty Rugalach dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, ubić masło i ser śmietankowy, aż będzie gładka.
Mąkę połączyć z solą; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać.
Ciasto podzielić na pół; uformować na dwie kulki. Spłaszczyć do 5 W. kółka; owiń w folię. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Umieść porzeczki w małej misce. Przykryć wrzącą wodą; odstawić na 5 minut.
Dobrze odcedzić i odstawić.
Połączyć cukier i cynamon; odstawić.
Na lekko posypanej mąką powierzchni lub maty do ciasta rozwałkuj jedną porcję ciasta na 11 cali. koło.
Posypać połową cynamonu-cukrem, pekanami, kawałkami czekolady i porzeczkami; delikatnie przycisnąć.
Zwiń kliny od szerokiego końca i umieść punkt w dół o 2 cale. apart na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia. Krzywa kończy się tworząc półksiężyc. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut przed pieczeniem. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem.
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minut lub do złotego koloru.
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.