Raspberry Chocolate Rugalach

Raspberry Chocolate Rugalach
Raspberry Chocolate Rugalach może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 32. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 1G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 88 kalorii. Na 19 centów za porcję, ten przepis okładki 2% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odebrać pekan, serek, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 9%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Rugalach, Rugalach, oraz Złoty Rugalach dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, ubić masło i ser śmietankowy, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Serek śmietankowySerek śmietankowy
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Mąkę połączyć z solą; stopniowo dodawać do śmietany i dobrze wymieszać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
SólSól
3
Ciasto podzielić na pół; uformować na dwie kulki. Spłaszczyć do 5 W. kółka; owiń w folię. Przechowywać w lodówce przez 8 godzin lub przez noc.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Folia FoliowaFolia Foliowa
4
Umieść porzeczki w małej misce. Przykryć wrzącą wodą; odstawić na 5 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
PorzeczkiPorzeczki
WodaWoda
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
5
Dobrze odcedzić i odstawić.
6
Połączyć cukier i cynamon; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
CynamonCynamon
CukierCukier
7
Na lekko posypanej mąką powierzchni lub maty do ciasta rozwałkuj jedną porcję ciasta na 11 cali. koło.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
8
Pędzel z połową dżemu.
Składniki, których będziesz potrzebować
DżemDżem
9
Posypać połową cynamonu-cukrem, pekanami, kawałkami czekolady i porzeczkami; delikatnie przycisnąć.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czekoladowe ChipsyCzekoladowe Chipsy
CynamonCynamon
PorzeczkiPorzeczki
Orzeszki PekanOrzeszki Pekan
CukierCukier
10
Pokroić na 16 klinów.
11
Zwiń kliny od szerokiego końca i umieść punkt w dół o 2 cale. apart na pergaminie wyłożonym blachą do pieczenia. Krzywa kończy się tworząc półksiężyc. Przykryć i przechowywać w lodówce przez 30 minut przed pieczeniem. Powtórz z pozostałym ciastem i nadzieniem.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
RolkaRolka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
12
Piec w temperaturze 350° przez 18-22 minut lub do złotego koloru.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
13
Wyjąć do stojaków z drutu w celu ostygnięcia.
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje32
Ocena Zdrowia0
Magazyn