Pudding Siedmiominutowy

Pudding Siedmiominutowy
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery, więc spróbuj puddingu Siedmiominutowego. Jedna porcja zawiera 236 kalorii, 5G białka, oraz 12g tłuszczu. Ten przepis służy 4. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Mieszanka ekstraktu z wanilii, mleko, żółtka jaj i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 18%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Świąteczny pudding Last minute, Ajerkoniak minuta budyń z tapioki, oraz 15 Minut Waniliowy Pudding Ryżowy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce bezpiecznej dla mikrofalówki połącz cukier i skrobię kukurydzianą. Mikserem ręcznym ubić mleko i żółtka do uzyskania gładkości. Kuchenka mikrofalowa na nośniku przez 5 minut. Beat dobrze z mikserem. Kuchenka mikrofalowa na wysoki przez 2 minuty; wymieszać. Zmiksować na maśle i wanilii.
Składniki, których będziesz potrzebować
Skrobia KukurydzianaSkrobia Kukurydziana
żółtko Jajażółtko Jaja
WaniliaWanilia
MasłoMasło
CukierCukier
MlekoMleko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser RęcznyMikser Ręczny
MikrofalówkaMikrofalówka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać do serwowania potraw; ostudzić.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia1
Magazyn