Pudding Ryżowy Z Dyni

Pudding Ryżowy Z Dyni
Jeśli 89 centów za porcję spada w Twoim budżecie, Pudding ryżowy z dyni może być wybitnym bezglutenowy przepis do wypróbowania. Ten przepis zawiera 8 porcji z 396 kalorii, 10g białka, oraz 13g tłuszczu każdy. Jeśli masz pod ręką dynię, sól, zmielone goździki i kilka innych składników, możesz to zrobić. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na wynik 47%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pudding Ryżowy Z Dyni, Pudding Ryżowy Z Dyni, oraz Pudding Ryżowy Z Dyni podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużym rondlu połącz pierwsze siedem składników. Doprowadzić do wrzenia na średnim ogniu, stale mieszając. Stopniowo mieszaj niewielką ilość jajek; zwróć wszystko na patelnię. Doprowadzić do delikatnego wrzenia, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
PatelniaPatelnia
2
Zdjąć z ognia. Wymieszać z ryżem i wanilią.
Składniki, których będziesz potrzebować
WaniliaWanilia
RyżRyż
3
Wlać do nasmarowanego 13-in. x 9 po. naczynie do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do PieczeniaPatelnia Do Pieczenia
4
Piec, odsłonięty, w temperaturze 375° przez 25-30 minut lub aż nóż włożony w pobliżu środka wyjdzie czysty.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
NóżNóż
5
W razie potrzeby podawać na ciepło z lodami. Schłodzić resztki.
Składniki, których będziesz potrzebować
LodyLody
TrudnośćŚredni
Gotowe W40 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn