Pudding Ryżowy Bez Cukru

Pudding Ryżowy Bez Cukru
Pudding ryżowy bez cukru to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 6 porcjami. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 4G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 136 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Mieszanka ryżu, instant Vanilla budyń mix, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. To jest przynoszone do Was przez smak domu. Ogólnie ten przepis zarabia całkiem dobry spoonacular wynik 41%. Spróbuj Mus Jabłkowy Bez Cukru, Szarlotka Bez Cukru, oraz Ciasteczka Serduszka Bez Cukru dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W misce, ubić mleko i budyń wymieszać przez 2 minuty lub aż lekko zgęstnieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków1 Szklanka Pokrojonych Plasterków Pomarańczowych Cukierków
Białe Bułki ObiadoweBiałe Bułki Obiadowe
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego1/4 Szklanki Shaohsingu, Czyli Chińskiego Wina Ryżowego
Winegret Z WermutuWinegret Z Wermutu
2
Dodać wanilię; dobrze wymieszać. Wymieszać z ryżem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Truskawki Na StopęTruskawki Na Stopę
Sól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I PieprzSól Selerowa, Sól Cebulowa, Przyprawa Do Drobiu, Czosnek W Proszku, Papryka I Pieprz
3
Podawać natychmiast lub przykryć i przechowywać w lodówce.
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia4
Magazyn