Pudding ryżowy kokosowo-PandaNowy inspirowany tajami ze świeżym Mango

Pudding ryżowy kokosowo-PandaNowy inspirowany tajami ze świeżym Mango
Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegański przepis ma 628 kalorii, 6G białka, oraz 19g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 4 i kosztuje $2.14 za porcję. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. Jeśli masz liście pandan, Mango Ataulfo, tajski ryż jaśminowy i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis od Serious Eats ma fanów 100. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Tajski Słodki Kokosowy Lepki Ryż Ze Świeżym Mango, Tajskie Mango Z Puddingiem Ryżowym Kardamonem, oraz Tajski kokosowy Pudding z tapioki z mango przyprawionym Cayenne dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Dodać ryż i wodę do garnka 2-quart, wymieszać, ustawić na dużym ogniu i doprowadzić do wrzenia, odkryte. Zmniejsz ciepło do najniższego ustawienia, przykryj garnek i pozwól, aby ryż powoli wchłaniał całą wodę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
2
W międzyczasie umieść posiekane liście pandanu i mleko kokosowe w blenderze. Mieszamy z dużą prędkością, aż do skroplenia, około 30 sekund. Przepuścić mieszaninę przez sitko o drobnej siatce ustawione w misce i wyrzucić ciała stałe.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Z Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z KurczakaZ Kością, Ze Skórą, Udka I Nogi Z Kurczaka
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Gdy ryż wchłonie całą wodę, dodaj do garnka naprężone mleko kokosowe, cukier i sól. Mieszaninę wymieszać i doprowadzić do twardego wrzenia na średnim ogniu. Pozwól, aby pudding ryżowy gotował się twardo przez 2 minuty, stale mieszając.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę1 średnia Lub Duża Czerwona Cebula, Pokrojona W Kostkę
1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu1 Gotowa W Sklepie Mieszanka Do Wypieku Ciasta Czekoladowego, Np. Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Upieczona Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Wyjmij garnek z ognia i pozostaw budyń ryżowy, przykryty i niezakłócony, przez 10 minut. Wymieszaj raz i pozostaw pudding ryżowy, przykryty, przez kolejne 10 minut przed podaniem. Można również pozwolić, aby pudding ryżowy całkowicie ostygł do temperatury pokojowej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Groszek Goya®Groszek Goya®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
5
Budyń ryżowy podzielić na 4 porcje. Każdą porcję uzupełniamy jedną porcją przygotowanych Mango.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas1 Duży Biały Ananas Lub Zwykły Ananas
Groszek Goya®Groszek Goya®
6
Podawać natychmiast.
TrudnośćNormalny
Gotowe W30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia9
Magazyn