Pudding czekoladowy Glendora (ciasto)
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na desery,więc spróbuj czekoladowego puddingu Glendora (ciasto). Ten przepis sprawia, że 6 porcji z 365 kalorii, 4G białka, oraz 6G tłuszczu każdy. Na 34 grosze za porcję, ten przepis okładki 6% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Udaj się do sklepu i odebrać kakao w proszku, mleko, sól, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za Wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 25%. Spróbuj Pudding czekoladowy Glendora (ciasto), Ciasto Budyniowe Czekoladowo-Krówkowe, oraz Przepis Na Ciasto Czekoladowe Pudding dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F (175 stopni C). Nasmarować płytkie naczynie do pieczenia 1 quart.
W dużej misce wymieszać mąkę, proszek do pieczenia, cukier biały, 2 łyżki kakao w proszku i sól.
Wymieszać z mlekiem, olejem i ekstraktem z wanilii. Wymieszać z orzechami.
Wlać ciasto do przygotowanego naczynia do pieczenia.
Wymieszać brązowy cukier i pozostałe 1/4 szklanki kakao w proszku razem; posypać ciasto w naczyniu do pieczenia.
Wlać wrzącą wodę powoli na wierzch ciasta i polać.
Piec w rozgrzanym piekarniku przez 40 minut. Góra ciasta zostanie ustawiona, a dół będzie miękki. Odwróć gorące ciasto na talerz, aby służyć.