Pudding Chlebowy Klonowy Pecan
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać Klon Pecan chleb Pudding spróbować. Ten przepis sprawia, że 8 porcji z 339 kalorii, 11g białka, oraz 18g tłuszczu każdy. Na 1,11 zł za porcję, ten przepis okładki 14% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka wanilii, mielonego cynamonu, jajek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 35 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Budyń żurawinowy, klonowy i orzechowy, Pudding Ryżowy Klonowy Pecan, oraz Pecan & klon syrop lepki budyń dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużej misce, wymieszać jajka, 1 szklanka syropu klonowego i cynamon z trzepaczką drutu, aż dobrze wymieszane. Ubić w mleku i wanilii, aż dobrze wymieszane. Wymieszać w kawałkach chleba.
Rozgrzać piekarnik do 177°. Smarować 11x7-cala (2-quart) szklane naczynie do pieczenia z zmiękczonym masłem. Pekan wymieszać do mieszanki Chlebowej.
Wlać do naczynia do pieczenia.
Piec uncovered 65 do 70 minut lub do góry jest dmuchany i jasny złoty brąz (centrum będzie lekko Potrząsać). Fajne 30 minut.
W małej misce, wymieszać lody, bourbon i 1 łyżka syropu klonowego, aż dobrze wymieszane.
Podajemy sos na ciepłym budyniu chlebowym. Budyń chlebowy i sos przechowywać w lodówce.