Puddin ' Pops może być tylko deser szukasz. Jedna porcja zawiera 596 kalorii, 11g białka, oraz 34g tłuszczu. Na 97 centów za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Mieszanka masła, skrobi kukurydzianej, mielonego cynamonu i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 32%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Puddin', Puddin ' Cones, oraz Hot Fudge Puddin ' Cake dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Wykonaj nadzienie: rozpuść czekoladę z mlekiem w żaroodpornej misce ustawionej nad rondlem z gotującą się wodą (nie pozwól, aby miska dotykała wody), ubijając, aż będzie gładka.
Żółtka, cukier i skrobię kukurydzianą ubić w dużej misce, powoli ubić w miksturze czekoladowej, a następnie wlać do osobnego rondla. Gotować na średnim ogniu, ubijając, aż pojawią się pęcherzyki na brzegach i mieszanina zgęstnieje, 3 do 4 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
6 łyżek Zimnego, Niesolonego Masła, Pokrojonego Na Małe Kawałki Lub Startego
Przenieś do miski i naciśnij folię bezpośrednio na powierzchnię. Schłodzić do temperatury pokojowej, około 45 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
3/4 Szklanki Posiekanej świeżej Bazylii
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
12 Ciasteczek Oreo, Pokruszonych, Podzielonych
Cukierki Peachie-o
4
Śmietanę ubić mikserem na średniej prędkości, aż uformują się miękkie szczyty. Połowę ubitej śmietany wsypać do schłodzonej mieszaniny czekolady za pomocą gumowej szpatułki. Przykryć i przechowywać w lodówce, aż zestaw, o 2 godziny; przykryć i przechowywać w lodówce pozostałą bitą śmietanę, aż będzie gotowy do służyć.
Posmaruj 6-szklankową patelnię popover roztopionym masłem; odkurz mąką i stuknij nadmiar. Podziel ciasto między filiżanki.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sól $ Świeżo Zmielony Czarny Pieprz
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
11
Piec 20 minut, a następnie zmniejszyć temperaturę piekarnika do 350 stopni F i kontynuować pieczenie, aż dmuchane i złoty kolor, o 20 więcej minut (nie otwierać drzwi piekarnika).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Posiekana Cebula (2 Cebule)
12
Przenieść patelnię do stojaka; lekko ostudzić. W międzyczasie wymieszaj cukier i pozostałą 1/2 łyżeczki cynamonu w misce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka Uniwersalna, Plus Mąka Stołowa
Pasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
13
Wyjąć z patelni popowersy, posmarować roztopionym masłem i wrzucić cukier cynamonowy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Cynamonowy
1 Cytryna, Skórka Starta I 4 Skórki Z Cytryny
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 1/2 Szklanki Posiekanej Cebuli (2 Cebule)
14
Pokrój górną część popowers trzy czwarte drogi, aby otworzyć, pozostawiając zawias. Łyżka w nadzieniu i zarezerwowane bitą śmietaną. Pył z kakao w proszku i cynamonem.