Puddin ' Cones

Puddin ' Cones
Puddin ' Cones is a bezglutenowe przystawka. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 260 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 63 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od smaku domu ma 1 fanów. Mieszanka lodów ciasto rożki, bita polewa mix, mleko, i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 15 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 53%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Puddin', Puddin ' Pops, oraz Pączek z tykwy dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
W dużej misce, beat mleka i budyniu wymieszać na niskiej prędkości przez 2 minuty. Złożyć ubitą mieszankę topping; przykryć i przechowywać w lodówce przez co najmniej 1 godzinę. Łyżka 1/4 szklanki do każdego stożka; posypać dodatkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Standardowa Miska Waflowa Z Około 50 KaloriamiStandardowa Miska Waflowa Z Około 50 Kaloriami
Dżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, PrzecedzonyDżem Malinowy KRAFT Pure Red Raspberry Jam, Podgrzewany, Przecedzony
Banany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 CalaBanany Pokrojone Na Plasterki O Grubości 1/4 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego
TrudnośćŁatwy
Gotowe W15 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn