Ptysie Z Peklowanej Wołowiny

Ptysie Z Peklowanej Wołowiny
Strona peklowana wołowina Chrupki może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis służy 48 i kosztuje 17 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 2G białka, 3G tłuszczu, oraz w sumie 47 kalorii. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz sól, majonez, delikatesową peklowaną wołowinę i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ogólnie ten przepis zarabia improvable spoonacular score of 8%. Spróbuj Imprezowe Pufy, Party Crab Puffs, oraz Peklowana Wołowina dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać peklowaną wołowinę, cebulę, musztardę, majonez i chrzan. Przykryć i przechowywać w lodówce.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Chrzan PospolityChrzan Pospolity
MajonezMajonez
MusztardaMusztarda
CebulaCebula
2
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F (230 stopni C).
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
3
W dużym garnku przynieś piwo i masło do toczącego się wrzenia. Wymieszaj mąkę i sól, aż mieszanina utworzy kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
PiwoPiwo
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GarnekGarnek
4
Ciasto przełożyć do dużej miski. Używając drewnianej łyżki lub miksera stojącego, ubijaj jajka po jednym na raz, dobrze mieszając po każdym. Upuść łyżeczki do herbaty na lekko nasmarowaną blachę do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
łyżka Drewnianałyżka Drewniana
Miska Do MieszaniaMiska Do Mieszania
Mikser StojącyMikser Stojący
5
Piec 10 minut w nagrzanym piekarniku. Zmniejszyć temperaturę do 350 stopni F (175 stopni C) i piec dodatkowe 10 minut, aż złoty kolor. Ośrodki powinny być suche.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
6
Gdy skorupki są chłodne, podzielić chrupki i wypełnić mieszaniną peklowanej wołowiny. Przechowywać w lodówce, aż będzie gotowy do podania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Peklowana WołowinaPeklowana Wołowina
Muszle MakaronuMuszle Makaronu
TrudnośćEkspert
Gotowe W45 m.
Porcje48
Ocena Zdrowia0
Magazyn